Markedet er bredt når det angår stylings-produkter til håret – specielt hvad angår glattejern. Det kan være svært, at overskue hvilket glattejern du skal vælge, derfor har vi testet 5 af de mest anerkendte mærker, så du kan få et lidt bedte overblik.

Ud af de 5 glattejern har vi kåret én testvinder og én ”bedst til prisen”. Alle 5 glattejern er vurderet med stjerner.

De 5 glattejern vi har testet er

ghd Eclipse
HH Simonsen STRAIGHTENING IRON
Remington Keratin Therapy Pro
BaByliss 230 Elegance Glattejern
OBH NORDICA Style & Straight

HH Simonsen og GHD har efterhånden monopol på markedet herhjemme, når det kommer til den hotteste mode blandt glattejern.

Begge mærker formår gang på gang at imponere – både hvad angår design og kvalitet. GHD er førende, når det kommer til kvalitet, mens HH Simonsen ofte følger efter, og vinder den ene test efter den anden i kategorien ”bedst til prisen”.

ghd classic

Testvinder – ghd Original Classis Styler

947 kr. hos NiceHair

Det sidst nye indenfor glattejern er GHD Eclipse. GHD Eclipse er udstyret med en banebrydende tri-zone teknologi, der via seks hurtigt tænkende sensorer sikrer, at glattejernet altid har den helt rette varme og giver optimal varmekontrol. Udover at GHD Eclipse er en yderst professionel styler, har den også et lækkert design. GHD Eclipse er let anvendeligt og vi skulle ikke vente længe, før glattejernet var klar til brug. Vi er meget imponerede over dette glattejern, der kan kontrollere og style ethvert hår uanset hårtype. Af alle glattejern vi har testet er GHD Eclipse uden sammenligning den ultimative styler på markedet.

GHD Eclipse vinder 6 stjerner af os – både i kvalitet, ydeevne og funktioner.

Glattejern

Bedst til prisen – HH SIMONSEN True Divinity MKII

599 kr. hos NiceHair

Glattejernet True Divinity er med sin digitale temperaturregulering meget let at justere i varme, og giver den ønskede temperatur på under 10 sekunder.

Samtidig har glattejernet ‘sleep mode`, hvilket betyder at det slukker af sig selv 60 minutter, efter den senest har været i brug. Derfor ingen panik hvis du kommer for hurtigt ud af døren en dag.

True Divinity er  er helt klart et rigtig godt alternativ til den noget dyrere model fra ghd. Derfor vinder HH Simonsens glattejern i kategorien bedst til prisen.

For det flotte design og ydeevne har vi valgt at uddele 5 stjerner til True Divinity.

  • Touch temperaturindstilling 120 – 220° C
  • Dobbeltcoatede keramiske overflader med teflon, olier og turmalin
  • Sleep mode-funktion
  • Klar på mindre end 10 sekunder
  • Tilhørende varmeresistent taske
  • Tre meter gummiledning

Remington Keratin Therapy Pro Glattejern

Pris kr. 699,-

Remington Keratin Therapy Pro skal ikke overses, når det gælder et godt og funktionelt glattejern.

Vores vurdering er, at netop dette glattejern må være den største konkurrent til HH Simonsens Straightening Iron. Remington Keratin Therapy Pro er kendt for at være et glattejern som giver ultimativ hårbeskyttelse. Glattejernet indeholder keratin, som er et naturligt protein, der findes i sundt hår. Når glattejernet Remington Keratin Therapy Pro anvendes overfører det keratin til håret, hvilket giver næring til håret og efterlader håret sundt og stærkt. Glattejernet har innovativ varmebeskyttende sensor og opvarmes på 15 sekunder – altså ikke helt så hurtig som de ovenstående. Efter vores vurdering er designet heller ikke helt i top, men ydeevnen er ganske udmærket og kan håndtere de fleste hårtyper.

Glattejernet får sammenlangt 4 stjerner for ydeevne og funktionalitet.

BaByliss 230 Elegance

Pris kr. 700,-

Det pæne glattejern fra BaByliss overraskede os positivt. Glattejernet fås i lilla hvilket giver et meget elegant og feminint look. Glattejernet formår at forme og glatte håret efter en enkelt behandling. BaByliss 230 Elegance (ST100E) indeholder Satin Touch plader, hvilket giver et ekstremt komfort. Følelsen af satin giver håret et lækkert skinnende look og giver håret en silkeblød overflade.

Glattejernet er udstyret med ionfunktion, hvilket sørger for at reducere krus og statisk elektricitet. BaByliss 230 Elegance har ligesom HH Simonsen STRAIGHTENING IRON en automatisk afbryder, så du igen slipper for panik, hvis du skulle glemme at slukke for glattejernet.
For ydeevne, funktionalitet og design står BaByliss 230 Elegance til at få 4 stjerner og placere sig altså på en flot 3. plads sammen med REMINGTON KERATIN THERAPY PRO.

Godt arbejde fra BaByliss.

OBH Nordica Style & Straight 3094

Pris kr. 279,-

Lad det være sagt. OBH Nordica Style & Straight levede ikke op til forventningerne.

Glattejernet skal omtrent bruge et minut, før det er klar til brug, og det tager en del tid at glatte selv fint hår. Vi har svært ved at finde plusserne ved produktet, men et af dem må være, at glattejernet er billigt og derfor nemt at betale sig fra – f.eks. for de studerende.

Et andet plus er at OBH Nordica Style & Straight er nem at anvende til at lave krøller med – det kræver bare en smule tålmodighed, da glattejernet har svært ved at bevare temperaturen. Sammen med en glattecreme, fungerer OBH Nordica Style & Straight rimeligt og det giver et godt styling resultat.

Der stopper roserne. Glattejernet må se sig slået af de dyrere mærker. Det rækker til 2 stjerner på baggrund af den lave pris.