Glattejern test – Læs den store test

Home/Personlig pleje/Hårpleje/Glattejern test – Læs den store test

Glattejern test – Læs den store test

Markedet er bredt når det angår stylings-produkter til håret – specielt hvad angår glattejern. Det kan være svært, at overskue hvilket glattejern du skal vælge, derfor har vi testet 5 af de mest anerkendte mærker, så du kan få et lidt bedte overblik.

Ud af de 5 glattejern har vi kåret én testvinder og én ”bedst til prisen”. Alle 5 glattejern er vurderet med stjerner.
 

De 5 glattejern vi har testet er

ghd Eclipse
HH Simonsen STRAIGHTENING IRON
Remington Keratin Therapy Pro
BaByliss 230 Elegance Glattejern
OBH NORDICA Style & Straight

HH Simonsen og GHD har efterhånden monopol på markedet når det kommer til hotteste mode blandt glattejern. Begge mærker formår gang på gang at imponere – både hvad angår design og kvalitet. Her fører GHD når det kommer til kvalitet, mens HH Simonsen ofte følger efter, og vinder den ene test efter den anden i kategorien ”bedst til prisen”.

Testvinder – ghd Eclipse
Testvinder

ghd EclipseSeks stjerner ghd Eclipse glattejern
Pris 1.649,-
Køb i butikken

Det sidst nye indenfor glattejern er GHD Eclipse. GHD Eclipse er udstyret med en banebrydende tri-zone teknologi, der via seks hurtigt tænkende sensorer sikrer, at glattejernet altid har den helt rette varme og giver optimal varmekontrol. Udover at GHD Eclipse er en yderst professionel styler, har den også et lækkert design. GHD Eclipse er let anvendeligt og vi skulle ikke vente længe, før glattejernet var klar til brug. Vi er meget imponerede over dette glattejern, der kan kontrollere og style ethvert hår uanset hårtype. Af alle glattejern vi har testet er GHD Eclipse uden sammenligning den ultimative styler på markedet.

GHD Eclipse vinder 6 stjerner af os – både i kvalitet, ydeevne og funktioner.

Bedst i test – HH Simonsen David Andersen Straightening Iron
Bedst til prisen

David Andersen Straightening IronFem stjerner til David Andersen fra HH Simonsen
Pris kr. 899,-
Køb i butikken
HH Simonsen har for nyligt introduceret styling-produkter, skabt i fællesskab med couture designer David Andersen. Et af dem er glattejernet STRAIGHTENING IRON. En af ideerne bag samarbejdet var at skabe et professionelt stylingsprodukt der bringer mode og skønhed sammen, hvilket vi må sige er lykkes rigtig godt. Straightening Iron er med den digitale temperaturregulering meget let at justere i varme og giver den ønskede temperatur på under 10 sekunder. Samtidig har Straightening Iron `sleep mode`, hvilket betyder at glattejernet slukker af sig selv 60 minutter, efter den senest har været i brug. Derfor ingen panik hvis du kommer for hurtigt ud af døren en dag!

Straightening Iron er specielt designet til skandinavisk hår og når ikke helt op på samme niveau som ghd Eclipse, men det er helt klart et rigtig godt alternativ og vinder derfor i kategorien bedst til prisen.

For det flotte design og ydeevne har vi valgt at uddele 5 stjerner til Straightening Iron.

Remington Keratin Therapy Pro Glattejern

Remington Fire stjerner til Remington Keratin Therapy Pro
Pris kr. 699,-

Remington Keratin Therapy Pro skal ikke overses, når det gælder et godt og funktionelt glattejern.

Vores vurdering er, at netop dette glattejern må være den største konkurrent til HH Simonsens Straightening Iron. Remington Keratin Therapy Pro er kendt for at være et glattejern som giver ultimativ hårbeskyttelse. Glattejernet indeholder keratin, som er et naturligt protein, der findes i sundt hår. Når glattejernet Remington Keratin Therapy Pro anvendes overfører det keratin til håret, hvilket giver næring til håret og efterlader håret sundt og stærkt. Glattejernet har innovativ varmebeskyttende sensor og opvarmes på 15 sekunder – altså ikke helt så hurtig som de ovenstående. Efter vores vurdering er designet heller ikke helt i top, men ydeevnen er ganske udmærket og kan håndtere de fleste hårtyper.

Glattejernet får sammenlangt 4 stjerner for ydeevne og funktionalitet.

BaByliss 230 Elegance

Babyliss 230 EleganceFire stjerner ti BaByliss
Pris kr. 700,-
Køb i butikken

Det pæne glattejern fra BaByliss overraskede os positivt. Glattejernet fås i lilla hvilket giver et meget elegant og feminint look. Glattejernet formår at forme og glatte håret efter en enkelt behandling. BaByliss 230 Elegance (ST100E) indeholder Satin Touch plader, hvilket giver et ekstremt komfort. Følelsen af satin giver håret et lækkert skinnende look og giver håret en silkeblød overflade.

Glattejernet er udstyret med ionfunktion, hvilket sørger for at reducere krus og statisk elektricitet. BaByliss 230 Elegance har ligesom HH Simonsen STRAIGHTENING IRON en automatisk afbryder, så du igen slipper for panik, hvis du skulle glemme at slukke for glattejernet.
For ydeevne, funktionalitet og design står BaByliss 230 Elegance til at få 4 stjerner og placere sig altså på en flot 3. plads sammen med REMINGTON KERATIN THERAPY PRO.

Godt arbejde fra BaByliss.

OBH Nordica Style & Straight 3094

OBH Style And Straight 3094To stjerner til OBH
Pris kr. 279,-

Lad det være sagt. OBH Nordica Style & Straight levede ikke op til forventningerne.

Glattejernet skal omtrent bruge et minut, før det er klar til brug, og det tager en del tid at glatte selv fint hår. Vi har svært ved at finde plusserne ved produktet, men et af dem må være, at glattejernet er billigt og derfor nemt at betale sig fra – f.eks. for de studerende.

Et andet plus er at OBH Nordica Style & Straight er nem at anvende til at lave krøller med – det kræver bare en smule tålmodighed, da glattejernet har svært ved at bevare temperaturen. Sammen med en glattecreme, fungerer OBH Nordica Style & Straight rimeligt og det giver et godt styling resultat.

Der stopper roserne. Glattejernet må se sig slået af de dyrere mærker. Det rækker til 2 stjerner på baggrund af den lave pris.

Om skribenten:

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.