De blanke vægge er uinspirerende, rummet upersonligt og din indretning kunne godt lige trænge til lidt nyt. Det kender vi alle sammen. Og det ér svært at finde sin helt egen stil, når rummene skal indrettes. Det tager tid og sommetider er i nødt til at prøve os frem, men vi kan nok alle blive enige om at fornyelse er godt og skaber nye indtryk i et hjem.

I forbindelse med inspiration til boligindretningen, er Pinterest manges go-to sted. Her findes et væld af designtips og indretningsmuligheder. Nogle bruger fotos af familien eller på anden måde personlige billeder, andre kunst og nogle tredje bruger plakater. Sidstnævnte kan anskaffes i mange udformninger, med mange motiver og i et farveskema der passer lige præcis til dig, din personlighed og bolig.

Men hvor skal man købe sine plakater? Vi anbefaler blot, at man finder en række mulige webshops, ser sortimentet igennem og tager en beslutning baseret på pris og øvrige krav. De fleste danske plakatshops leverer hvad de lover, og hvis du sørger for at lave et minimum af research på deres brand og kundetilfredshed, går du næppe helt galt i byen. Vær opmærksom på at flere af de shops, der på overfladen ser danske ud, reelt har adresse uden for Danmark. Det gør dem ikke nødvendigvis ringere end andre, men hvis du vil støtte dansk erhvervsliv og økonomi, samt skåne miljøet, så kan du med fordel handle med en dansk webshop. Tjek eventuelt forretningernes fysiske adresse (hvis de har), undersøg om der er email-adresse og et telefonnummer, du kan ringe på, hvis der opstår problemer. Læs i øvrigt altid handelsbetingelserne. Så risikerer du ikke, at gå helt galt i byen.

Plakatmarkedet er stort herhjemme, og efterspørgslen på plakatkunst er generelt stor i Norden og Skandinavien. Vi har taget trenden til os, og har set mulighederne i at dekorere hjemmet med plakater. Dels skyldes det nok den lette tilgang til dem, det ret prisvenlige niveau (sammenlignet med ægte kunst), mulighederne for forskellighed og fleksibiliteten i at kunne skifte ud, når det gamle er blevet “for almindeligt”. I Danmark har vi sandsynligvis flere hundrede af producenter og designere, der sælger plakater. Det er positivt for diversiteten på markedet, og du kan som kunde altid få den type plakat, du ønsker – hvad enten det er byplakater eller fotos. Og dét er da meget rart. Lad os tage WallStore.dk som eksempel. Her er udvalget forskelligartet med både klassiske citater, kunst og designplakater, og det samme gør sig gældende for mange andre aktører. Det styrker dine muligheder for at finde lige netop dét du står og mangler.

Vi glæder os til at se din indretning på Pinterest, og på gensyn så længe.